Næstved smed to point i bundkamp

Næstved var spilstyrende, men manglede opfindsomhed og effektivitet i angrebet. Det kostede to vigtige point. Også FCV spillede uafgjort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstved sad på det meste i kampen mod Blokhus i dag, men formåede alligevel ikke at hente tre livsvigtige point i kampen om overlevelse i 1. division.

Næstved manglede hele tiden det sidste, for at åbne det kompakte jyske forsvar, og derfor var det Blokhus der kunne bringe sig foran efter 65 minutter, på en tilfældig chance.

Syv minutter senere brugte en Blokhusforsvarer hånden til hjælp i feltet. Straffespark. Det udnyttede Karsten Jensen til udligning 1-1.

Kort efter ramte et hovedstød fra Anders Clausen stolpen, men tættere på kom Næstved ikke. Kampen sluttede 1-1, og Næstved mister 2 vigtige point i bundstriden.

FC Vestsjælland spillede ude 1-1 mod Vejle. Lasse Vibe scorede vestsjællændernes enlige mål.