Næstved skuffede hjemme

Ineffektivitet og fejl kostede Næstved et nederlag på 2-0 og tre point i bundkampen, da Skive søndag var på besøg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brændte chancer og et par fejl var nok til at Skive hev sejren med fra Næstved.

En knoldet bane og upræcise afleveringer ødelagde det flydende spil for begge hold i første halvleg, men Skive kom alligevel frem til en håndfuld - men uden præcision, så 0-0 ved pausen.

Syv minutter inde i anden halvleg fik Mikkel Jespersen lov at brodere sig igennem Næstved-forsvaret og sende en pasning ind til Morten Beck Andersen i det lille felt. Han sendte den elegant videre med hælen uden chance for Frederik Vang Larsen til 1-0 til Skive.

Et par brændte Næstved-chancer senere får Skive frispark tæt ved midten. Lang bold og hverken forsvar eller målmand går op til bolden. I mellemrummet mellem Frederik Vang Larsen dukker Morten Beck Andersen fuldstændig umarkeret op og triller den i mål til 2-0. En bold som enten skulle være headet væk eller grebet af Frederik Vang Larsen, og som aldrig burde være blevet farlig.

Så brændte Næstved flere chancer - men fik ikke scoret, og nedrykningsstregen er stadig kun tre point væk inden de næste to svære udekampe mod AGF og Hjørring. Der resterer tre runder af 1. division.