Næstved millimeter fra nedrykning

Det er kun matematisk og teoretisk, at Næstved har en chance for at overleve i 1. division efter uafgjort mod Skive.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er stadig en chance for overlevelse - men den er mikroskopisk og urealistisk efter Næstved lørdag spillede 2-2 på hjemmebane mod Skive.

Både første og anden halvleg startede katastrofalt for de grønne, da Næstved i begge tilfaælde kom bagud få minutter efter startfløjt. I første var det Skives Morten Beck Andersen, der bragte vestjyderne foran efter få minutter, mens Anders Clausen fik snittet et Joakim Normann-hovedstød ind til udligning efter 23 minutter.

I anden halvleg gik det galt for de grønnes Søren Jensen, da han ville forhindre et indlæg i at nå mod bagerste stolpe. I stedet for en clearing blev det til et lob over Lasse Sørensen, og så var Skive foran 2-1.

Med lidt over 10 minutter igen blev Karsten Jensen endnu engang manden, der stod rigtigt for Næstved, da et halvt forsøg endte i fødderne på veteranen tæt på mål. Han udnyttede koldt til 2-2 og åbnede op for massivt Næstved-pres.

Masser af store chancer til det mål, der ville gøre overlevelsen realistisk - især Vito Hammershøy Mistrati ærgrer sig i lang tid fremover med en afbrænder i direktør-klassen få sekunder før slutfløjt.

Men det blev ved uafgjort, og de mange Næstved-spillere, der i skuffelse og ærgrelse lagde sig på græsset,  vidnede om realiteterne.

Kun nederlag til både AB og Roskilde i begge de to holds sidste kampe samt to Næstved-sejre kan nu forhindre nedrykningen.