Næstved måtte nøjes med uafgjort

Næstved Boldklub havde overtaget i spillet, men forsvarsfejl kostede dyrt. Kampen i 1. division på Næstved Stadion mellem Næstved Boldklub og Hobro endte 2-2.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gæsterne fra Hobro havde gode offensive kræfter, men i 1. halvleg fik de slet ikke lov. I stedet var det Næstved, som sad solidt på de første 45 minutter.

Det blev belønnet i halvlegens sidste minut. Arnan Mehakovic bankede den ind fra distancen. 1-0 til Næstved ved pausen.

Mens Hobro knap nok havde en afslutning på mål i 1. halvleg, kom de anderledes skarpe ud til 2. halvleg. Harun Keser lå for langt fra sin mand. 1-1 ved Frederik Hammershøj efter 47 minutter.

Næstved har været sårbare ved hurtige omstillinger denne sæson, og det skete endnu en gang med et kvarter igen. Danilo Arrieta kom fri og sparkede den ind via den ene stolpe. 2-1 til Hobro.

To minutter senere appellerede Hobro for straffe, men Danilo Arrieta fik i stedet gult kort for film. Herefter troede Hobro, at de skulle have hjørnespark. Men Næstved havde fået frispark på grund af dommen for film. Og på det efterfølgende angreb slog giftige Anders Clausen til. Hobro-mandskabet var rasende, men det endte 2-2.

Lidt skuffende for Næstved Boldklub at forsvaret igen knirkede, når spillet var til mere