Minestronesuppe (6/5-11)

Mads er i køkkenet på Sorø Husholdningsskole, hvor Kim Petersen lærer ham at lave en klassisk italiensk suppe

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

4 personer

Ingredienser

· 50 g udblødte og færdigkogte hvide bønner
· 2 løg i tern
· 1 presset fed hvidløg
· 2 stængler bladselleri i tern
· 2 gulerødder i tern
· 2 kartofler i små tern
· 1 squash i tern
· 1-2 ds. flåede tomater af god kvalitet
· 100 g god bacon skåret i tern
· ½ liter rødvin
· 1 liter grønsags eller hønsebouillon

Fremgangsmetode:

1. steg baconen og tilsæt alle grønsagerne. Retten må ikke tage farve

2. tilsæt rødvin og bouillon og lad retten småkoge i 20 minutter.

3. tilsæt bønnerne og lad dem koge med i ca. 5 minutter til retten er færdig.

4. server retten rygende varm og eventuelt med et godt durumbrød til. Hvis det ønskes tilsættes 1-2 spsk. fulde olivenolie til hver tallerkenanretning som yderligere anrettes med friske basilikumblade.


Nyhedsoverblik