Masser af hjælp til familie

Foto: TV ØST

Efter en mor og hendes fem børn i søndags mistede alt i en brand, har en indsamlig til hende bredt sig ud over hele regionen.

En mor og fem børn har fået sat gang i medfølelsen regionen over, og i dag kørte et flyttelæs med gaver fra hele Sjælland til Holeby.

Tidligt søndag morgen mistede Christine Laine og hendes børn alt ved en brand i deres hjem. Familien havde ingen forsikring.

- Jeg har det tøj jeg står i, og ungerne har det tøj de har på, og det er stort set det, fortalte Christine Laine til TV2ØST i søndags.

Men naboerne satte sig straks til at samle tøj, sko, møbler og legetøj ind, og siden er det strømmet til.

- Det havde vi ikke regnet med. Havde vi kunnet holde os her i lokalområdet, så havde vi været glade, men det her er ubeskriveligt, siger Bettina Kristensen, som er en af initiativtagerne til indsamlingen

En af dem, der blev rørt, er Kit Vilbrand fra Næstved. Hendes baghave fungerede som mellemstation, hvor folk afleverede deres ting, inden de i dag af et flyttefirma - gratis - blev kørt til Holeby.

Kitt Vilbrand følte, hun måtte gøre et eller andet.

- Man kan jo selv sætte sig ind i det. Jeg har selv fire børn, der er nogenlunde jævnaldrende, og tanken om at det kunne være mig - jeg var nødt til at gøre noget.

Facebookgruppen, der hjælper Christine Laine, kan findes her.

Familien mangler især rede penge til husleje og mad. Derfor er der også blevet oprettet en auktion, hvor pengene går til familien - den kan findes her.

02:47 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App