Mange besøgte sundhedsmesse i Kalundborg

Foto: TV ØST

Sundhed var i dag overskriften i Danmarks fedeste kommune. For tredje gang blev der nemlig afholdt sundhedsmesse i Kalundborg.

Kalundborg kommune har det højeste antal overvægtige i landet.
Både de og mange andre kunne i dag blandt andet få testet konditallet, fedmeprocenten og få gode råd om velvære, kost og motion.

Nogle af dem, der var mødt op, var Inge Hansen og hendes mand. De savner inspiration til at leve sundere:
- Vi synes selv, vi ligner nogle, der trænger til lidt motion og færre kilo på kroppen, så derfor ville det være en god ting, at der kom lidt mere bevægelse ind i vores hverdag, fortæller Inge Hansen fra Kalundborg.

Cirka 2000 mennesker kiggede forbi de 80 stande og aktører, der var på messen. Og det var ifølge arrangøren - Kalundborg Kommune - netop hensigten med sundhedsmessen.

- Jeg tror, den har givet de mennesker, der har været her - jeg vil godt karakterisere det som en succes - nogle idéer til, hvad de kan gøre for at leve et sundere liv og have nogle gode oplevelser med hinanden, siger Ole Glahn, som er formand for kommunens sundhedsudvalg.

Det er tredje gang, der er sundhedsmesse i Kalundborg. Den bliver afholdt hvert andet år - første gang var altså i 2008.

01:03 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App