Mand mishandlet

Foto: TV ØST

En 34-årig mand er i dag stadig indlagt på Næstved Sygehus efter et brutalt overfald. Frygten og utrygheden breder sig på det værested i Gedser, hvor manden normalt kommer.

På Værestedet i Pilehytten kan brugerne få en omgang billig frokost og en snak over maden. Men i dag var der en tom plads ved bordet.  

En af Hans Petersens kammerater har ikke været at finde på værestedet i over en uge. Han har ligget på hospitalet efter det brutale overfald.  

- Man kunne se den måde knoerne på overfaldsmændene havde kørt hen over hans ansigt, husker han i dag. 

Den 34-årige blev overfaldet bag Kontaktstedet Blæksprutten af to unge mænd. Han blev sparket og slået og fik bagefter skubbet en isskraber op i endetarmen. Politiet betragter overfaldet som meget groft. 

- Der er brugt instrumenter, der er en strafferamme på op til seks år, og det er i sig selv groft, siger Søren Ravn, Vicepolitiinspektør, Nykøbing Falster Politi.    

Rester af blod sidder i dag stadig tilbage på bænken, hvor manden sad dagen efter overfaldet. Han blev fundet af en tilfældig forbipasserende og sendt med ambulance til hospitalet. I dag, 10 dage senere, ligger han der stadig. Han har fået fjernet 15cm tarm, og skal have fortaget en stomi.  

En gerningsmand er anholdt, den anden er efterlyst. Begge er i forvejen kendt af politiet. I Pilehytten håber de på en hurtig opklaring. For overfaldet hænger stadig i luften. 

- Jeg skal i hvert fald ikke blandes ind i noget, så er det bare mig næste gang, siger Hans Petersen.     

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App