Mad med hjem fra Martins

Mads Gudiksen besøger i dag spisestedet ”Martins” i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det ligner ved første øjekast et godt gammeldags pizzaria, men bag dørene hos ”Martins” er det dansk take-away, der er på menuen.

Cirka 70 % af kunderne er kun lige forbi, for at hente den gammeldags mad med sig hjem på take-away-stedet. Og ejeren mener, at stedet i sin udformning udfylder et hul i Holbæks restaurantudbud.

Maden kunderne kan sætte tænderne i er ikke kun dansk, men ifølge ejeren Martin selv også både god, gammeldags og veltillavet.

Besøg sammen med Mads Gudiksen ”Martins” ejer og hør, hvorfor en ung mand som ham har kastet sig over den traditionelle menu.


Nyhedsoverblik