Kokken og Tyren - for den kræsne gane (7/1-2011)

Menukortet er "lidt mere ned på jorden", end på de fine københavnske restauranter, som Michael Hørlyk kommer fra. Men hans restaruant i Ringsted kan nu godt til

Han har været køkkenchef på velrenomerede restauranter i København, men nu slår Michael Hørlyk sine folder på Kokken og Tyren i Ringsted sammen med sin søster.

Heidi Veng Hørlyk var ellers meget skeptisk, da hendes bror fandt lokalerne i Ringsted. Hun så begrænsinger, men han så muligheder i det gamle værtshus. Billigere lokaler, mindre konkurrence og ikke så hektisk som i København var de faktorer, der tiltalte kokken.

Så han gik igang med at sætte lokalerne i stand fra ende til anden, og i dag driver Michael Hørlyk en velfungerende restaurant med særdeles lækker mad. Og ikke mindst et rigtig godt arbejdsmiljø.

08:43 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App