Det vi har sammen

Snekken - ekspert i madfigurer (22/4-11)

En blomst skåret af squash, en kanariefugl snittet i gulerod og den fineste sommerfugl lavet af rødbede. Det kan du være heldig at få i en kinesisk restaurant i

Det tager tre år at blive uddannet som maddekoratør i Peking og dermed få autorisation til at snitte de flotteste figurer i frugt og grønt.

Kokken på restaurant Snekken, der ligger ved Vordingborg Havn, er én af blot fire kinesiske kokke i Danmark, der har den uddannelse - ved siden af sin kokkeuddannelse, vel at mærke.

Det hjælper ikke at maden er flot at se på, hvis den ikke smager godt. Men det gør den på Snekken, der laver kinesisk mad tilpasset dansk smag.

Og det er noget sommerens lystsejlere og vinterens stamgæster sætter pris på.

10:02 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App