Snekken - ekspert i madfigurer (22/4-11)

En blomst skåret af squash, en kanariefugl snittet i gulerod og den fineste sommerfugl lavet af rødbede. Det kan du være heldig at få i en kinesisk restaurant i

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det tager tre år at blive uddannet som maddekoratør i Peking og dermed få autorisation til at snitte de flotteste figurer i frugt og grønt.

Kokken på restaurant Snekken, der ligger ved Vordingborg Havn, er én af blot fire kinesiske kokke i Danmark, der har den uddannelse - ved siden af sin kokkeuddannelse, vel at mærke.

Det hjælper ikke at maden er flot at se på, hvis den ikke smager godt. Men det gør den på Snekken, der laver kinesisk mad tilpasset dansk smag.

Og det er noget sommerens lystsejlere og vinterens stamgæster sætter pris på.


Nyhedsoverblik