Brunch og Sager - en drøm blev til virkelighed (21/10-2011)

Historien om et nedlagt landbrug, der blev til café, butik og værksted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Engang var hun pædagog i København med hang til god kaffe, gamle møbler og hjemmedyrkede økologiske grøntsager.

I dag har Annebet Holbak samlet projekterne i et nedlagt landbrug i St. Spjellerup ved Karise.

Hun købte stedet sammen med sin mand for 8 år siden og i dag er hendes interesserer udmøntet i en café, en økologisk køkkenhave, en butik med brugsting, tøj og gaveideer samt et stort værksted, hvor hun frisker gamle møbler op.

Det tog tre år at få tilladelserne igennem, men nu fremstår den gamle staldbygning til gengæld også som et smukt lyst rum med moderne køkken og velindrettet værksted. 


Nyhedsoverblik