Ferdinands Bøfhus – den perfekte bøf (1. oktober)

Ejeren af Ferdinands Bøfhus i Ringsted, Fedekar Kekec betegner sig selv som perfektionist. Derfor oplærer han selv al sit personale, og en bøf er ikke bare en b

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hos Ferdinand finder bøfferne først vej til tallerkenen, når kødet er blevet modnet i 60-70 dage og stegt med omhu på en gasgrill med lavasten. Fonden til saucen står og simrer i dagevis og whiskysaucen indeholder whisky nok til, at der står et flammehav op af gryden, når alkoholen brændes af.

For den tyrkiske tjener er det en sproglig udfordring at arbejde i restauranten og tale med gæsterne. Han kom til Danmark for godt tre år siden, og efter et år på sprogkursus blev han ansat på Ferdinands Bøfhus. Lidt af en omvæltning, når man har haft sin egen restaurant i Tyrkiet.

 


Nyhedsoverblik