Mad med jord i skaber vild debat

Foto: TV ØST

Det har skabt voldsom debat på internettet, at en blogger har skrevet om en café i Vordingborg, som ved en fejl serverede tre omeletter med jord i.

Nikita Haarding havde ikke forudset, hvor voldsom debat det ville skabe, da hun lavede et blog-indlæg om hendes uheldige besøg på Café Slot i Vordingborg.

- Jeg havde regnet med måske 300 besøgende, ikke 15.000. Det er skræmmende faktisk.

Det der kommer mest bag på Nikita Haarding er de kommentarer, læserne har skrevet. Mange af dem er så grove, at hun er nødt til at skjule dem for offentligheden.

- De er meget grove, og det er ikke meningen med bloggen. Jeg skrev om den dårlige oplevelse, fordi det var det, jeg havde, men jeg havde også fortalt det, hvis maden havde været god, siger hun.

Det var i forgårs, at Nikita Haarding og to andre købte omeletter. Det viste sig dog, de ikke var i orden. Som man kan se på billedet, var der nemlig champignoner med rødder og jord på i maden.

Caféen forklarer i dag, at det var en medarbejder på prøve, som lavede maden. Han er nu fyret, og caféen har givet Nikita Haarding en undskyldning, som hun har accepteret.

Caféen fik i dag en indskærpelse for deres håndtering af fødevarer, da Fødevarestyrelsens fødevarekontrol kiggede forbi på grund af sagen.

02:55 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App