Måtte lukke pølsesalg

Selv om Henrik Billstrøm havde lov til at håndtere fødevarer i sin grillbar, måtte han ikke gøre det i en pølsevogn umiddelbart foran sin anden forretning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

5 meter var alt, der skilte en grillbar og en pølsevogn, bestyret af samme mand.

Alligevel var tilladelsen for at håndtere fødevarer i grillbaren ikke god nok til også at kunne håndtere fødevarer i pølsevognen.

I forbindelse med renoveringen af hans grillbar i Skælskør fik Henrik Billstrøm fra Slagelse i mandags opstillet en pølsevogn foran grillbaren. Men tirsdag kom Fødevaremyndighederne og stillede ham over for et valg:

- Jeg får at vide, at den skal jeg lukke øjeblikkeligt, for ellers så vil jeg få en bøde på 5000 kroner, siger Henrik Billstrøm.

Ifølge Ann Dupont fra Fødevareregion Øst var grunden til lukningen af pølsevognen, at der ikke var ansøgt om tilladelse til at drive pølsevognen specifikt.

- Jeg synes, at det var fuldstændigt tåbeligt, siger Henrik Billstrøm og fortsætter:

- Jeg tror ikke på, at der er nogen, der har skrevet den lov med det for øje, at det, jeg gjorde, ikke skulle være muligt.


Nyhedsoverblik