Lotto-millionær går glip af gevinsten

Foto: TV ØST

Det er ikke lykkedes Danske Spil at finde en sjællandsk Lotto-spiller, der har vundet 10 millioner.

En heldig vinder af 10 millioner kroner i Lotto fik et præmiebevis på, at han eller hun havde vundet.

Men gevinsten på 10 millioner kroner, der faldt på en Lottokupon købt hos SuperBest i Viby på Sjælland til trækning 12. marts for et år siden, har ikke hævet sin gevinst.

Kommunikationschefen i Danske Spil, Thomas Rørsig, siger, at det er usædvanligt, og han kan ikke give en forklaring på hvorfor.

- Når man får et præmiebevis, er det tegn på, at man har vundet i hvert fald 10.000 kroner. Men der var altså en gevinst på 10 millioner kroner, og hvorfor den heldige vinder ikke har henvendt sig, er svært at svare på, siger Thomas Rørsig.

Han tilføjer, at der er blevet talt meget om det i lokalsamfundet i Viby på Sjælland, men trods det, havde den heldige vinder endnu ikke søndag aften henvendt sig for at hæve de 10 millioner kroner.

Efter et år er lottokuponen nu ikke længere gyldig.

Danske Spil sender nu pengene ind i tipsmidlerne, der støtter idrætten, kulturlivet og meget andet. Samme skæbne kan overgå en anden gevinst på 12 millioner kroner.

Danske Spil må også opgive at finde køberen af en 12 millioners kupon, der blev købt i Holstebro. Også her vil de mange millioner nu  overgå til tipsmidlerne.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App