Lokal Danmarksmester i piberygning

Foto: TV ØST

Søndag var 110 deltagere samlet til Danmarksmesterskabet i langtidspiberygning i København. Jan Lærkenborg fra Lolland Falsters Pibeklub vandt med to timer og 48 minutter.

Søndag gemte eliten af Danmark, når det kommer til røg, sig bag en tyk tåge af hygge. I København var der nemlig Danmarksmesterskaber i langtidspiberygning. En af deltagerne var Rudi Kirbo fra Horbelev. Han har danmarksrekorden på hele 3 timer og 20 minutter på en enkelt pibe tobak.

- Man får en lille glød i piben, og den glød passer man uden, at det er for meget eller for lidt. Hvis det er for lidt, så går piben ud, hvis det er for meget, så ryger tobakken alt for hurtigt, siger Rudi Kirbo fra Lolland Falsters Pibeklub.

Rudi Kirbo har danmarksrekorden i langtidspiberygning på tre timer og 20 minutter. Søndag var det dog hans holdkammerat, der løb med sejren. Jan Lærkenborg fra Lolland Falsters Pibeklub vandt med to timer og 48 minutter. I klubmesterskaberne vandt Sydsjællands Pibeklub foran Lolland Falsters Pibeklub på andenpladsen.

02:18 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App