Lev Livet søger nye deltagere

Foto: TV ØST

Vil du være med ii Lev Livets sundhedsprogram, så læs med her.

Vil du medvirke?

Lev Livet søger nye deltagere !

Vil du også gerne leve sundere ? Og har du mod til at lade dig inspirere og udfordre af vore eksperter ?

TV2 Øst søger deltagere til en ny omgang af Lev Livet. Bortset fra nogle få optagelser i december skal der ikke ske noget før den 1. januar, men derefter skal du også regne med at få både motion og sund kost.

Din alder og vægt betyder ikke så meget, det vigtigste er, at du er motiveret til at ændre din livsstil og blive sundere.

Send os en mail på levlivet@tv2east.dk og fortæl os, hvorfor det lige netop er dig, der skal være med i den nye omgang af Lev Livet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Er du en ildsjæl?
Lev Livet søger en række ildsjæle i hver kommune, der kan være med til at ændre den sundhedsprofil, som Region Sjælland har.

Stort set hver gang, der bliver lavet en borgersundhedsundersøgelse i Danmark, er det vores region, der viser sig at være den tungeste. Det er os, der er tykkest, os, der bevæger os mindst, os, der har de dårligste knæ, der er flest med diabetes 2 og vi kunne blive ved, for listen er lang.

Nu gør vi op med fortællingen om, at Region Sjælland er klassens tykke dreng ! Og du kan være med til at gøre en forskel, for vi har brug for din hjælp !

Vi søger en række ildsjæle i hver kommune, der har lyst til at være med til at få gang i regionen. Din rolle bliver at få aktiveret borgerne i din kommune, når vi på kommuneplan konkurrerer om at blive "regionens sundeste". Vi skal ud at røre os, og det er tanken, at alle skal kunne være med. Uanset om det er powerwalk, løb, cykling, roning, dans osv., så er det motion og det tæller.

Har du lyst til at høre nærmere om projektet, og kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel i sundhedens tegn, så skriv til levlivet@tv2east.dk

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App