800 gr. lammeculotte
6 rødløg
8 skalotteløg
1 hvidløg
1 spidskål
1 bdt kørvel
3 spsk smør
2 spsk olie
250 gr mascarpone
2 spsk creme fraiche 18%
1 spsk grov kornet sennep
1 kvist timian
1 æble
Skræl rødløg, skalotteløg og hvidløg. Skalotteløgene halveres og rødløgene kvartes og lægges i ildfast fad. Rids lammet og læg det ovenpå løgene. Bag i ovnen med smør og timian, i ca. 30-35 min. ved 200 gr.
Snit kålen fint og mariner med kørvel, olivenolie, samt salt og peber
Mascarponen røres godt med en grovkornet sennep, en smule timian og creme fraiche 18%.
Når lammet er færdigt, tages det ud og skal hvile i 8-10 minutter
Mascarpone cremen tilsættes stege væden fra lammet
Nu skæres æbler i tynde både og blandes til salat med spidskål