Lammeculotte (26/8-11)

Lammeculotte med ovnbagte løg, mascarpone creme og salat af spidskål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

800 gr. lammeculotte

6 rødløg

8 skalotteløg

1 hvidløg

1 spidskål

1 bdt kørvel

3 spsk smør

2 spsk olie

250 gr mascarpone

2 spsk creme fraiche 18%

1 spsk grov kornet sennep

1 kvist timian

1 æble

Skræl rødløg, skalotteløg og hvidløg. Skalotteløgene halveres og rødløgene kvartes og lægges i ildfast fad. Rids lammet og læg det ovenpå løgene. Bag i ovnen med smør og timian, i ca. 30-35 min. ved 200 gr.

Snit kålen fint og mariner med kørvel, olivenolie, samt salt og peber

Mascarponen røres godt med en grovkornet sennep, en smule timian og creme fraiche 18%.

Når lammet er færdigt, tages det ud og skal hvile i 8-10 minutter

Mascarpone cremen tilsættes stege væden fra lammet

Nu skæres æbler i tynde både og blandes  til salat med spidskål


Nyhedsoverblik