4 store Kyllingelår
2 Syltede ingefær
2 fed Hvidløg
Halvt bundt Persille
4 bagekartofler
1stort Skalotteløg
0,5 dl Olivenolie
Salt og peber
50 gr smør
2 hoveder Hjerteblads salat
Halv citron
1,5 dl fløde
Hak de syltede ingefær, hvidløg og persille fint og rør dem sammen. Fjern kyllingens underlårben, bred kødet ud og kom blandingen i og bind dem sammen . Steg i ovnen på 200 grader i ca 40-45 minutter
Vask kartoflerne og skær dem meget fine skiver. Vend finthakket persille, olie, og skalotteløg sammen med kartoffel skiverne og krydder med salt og peber. Læg dem i formen pænt lag på lag og tilsæt en klat smør. Bages i ovnen ca 45 minutter ved 200 grader
Hak og skyl salaten og ryst den godt fri for vand
Bland saften fra en halv citron med halvanden dl fløde. Smag til med salt og peber
Hæld først dressingen over salaten umiddelbart inden servering
Vend kartoflen ud af formen og kom den på en tallerken. Bind kyllingen op og skær den i skiver. Vend dressingen i salaten og kom den på til sidst