Stegt kyllingelår med pomme Anna og mormor salat

Kyllingelår stegt med ingefær og hvidløg. Hertil pomme Anna og mormor salat

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

4 store Kyllingelår
2 Syltede ingefær
2 fed Hvidløg
Halvt bundt Persille
4 bagekartofler
1stort Skalotteløg
0,5 dl Olivenolie
Salt og peber
50 gr smør
2 hoveder Hjerteblads salat
Halv citron
1,5 dl fløde

Hak de syltede ingefær, hvidløg og persille fint og rør dem sammen. Fjern kyllingens underlårben, bred kødet ud og kom blandingen i og bind dem sammen . Steg i ovnen på 200 grader i ca  40-45 minutter

Vask kartoflerne og skær dem meget fine skiver. Vend finthakket persille, olie, og skalotteløg sammen med kartoffel skiverne og krydder med salt og peber. Læg dem i formen pænt lag på lag og tilsæt en klat smør. Bages i ovnen ca 45 minutter ved 200 grader

Hak og skyl salaten og ryst den godt fri for vand

Bland saften fra en halv citron med halvanden dl fløde. Smag til med salt og peber

Hæld først dressingen over salaten umiddelbart inden servering

Vend kartoflen ud af formen og kom den på en tallerken. Bind kyllingen op og skær den i skiver. Vend dressingen i salaten og kom den på til sidst


Nyhedsoverblik