Kvinde snød regionen for tre millioner

Foto: TV ØST

En herboende udenlandsk kvinde midt i 40'erne har gennem de sidste fire år bedraget Region Sjælland for omkring tre millioner kroner.

Kvinden har nu tilstået bedrageriet, og skal i næste uge modtage sin straf, der blandt omfatter et krav om tilbagebetaling. Det oplyser leder af afdelingen for økonomisk kriminalitet, Johannes Skree-Lassen, til Sjællandske

Kvinden, som bor i Slagelse med sin familie, har storsvindlet med tolke-regninger - altså betaling for, at hun har virket som tolk under lægebesøg, hvor hun har oversat for andre udlændinge, der ikke kan dansk.

- Lidt groft sagt er der tale om, at hun har drevet en "regningsfabrik", der har sprøjtet regninger ud på noget, hun ikke har foretaget sig. Og alt er bare blevet betalt, konstaterer Johannes Lassen over for Sjællandske

Svindelen startede egentlig reelt nok: Kvinden var vitterligt med som tolk for en række udlændinge, og herefter sendte hun så regningen på omkring 1000 kroner pr. tolkning plus eventuel kørsel til Region Sjælland, der straks betalte regningen.

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App