Kriminelle smed tyvekoster væk under biljagt

Foto: TV ØST

To mænd blev anholdt efter en dramatisk biljagt ved Jyderup i går. Under flugten fra politiet forsøgte de at skaffe flere tyvekoster af vejen.

Midt- og Vestsjællands Politi anholdt to mænd efter en dramatisk biljagt ved Jyderup i går morges.

Biljagten sluttede brat, da køretøjet med en 28-årig mand fra Holbæk og en 36-årig fra Slagelse forulykkede af ukendte årsager. Men inden da havde mændene forsøgt at skaffe flere tyvekoster af vejen ved at kaste dem ud af køretøjet under biljagten.

Det hele begyndte klokken 8.17 på Skovvejen, da en politimand opdagede bilen med mændene, der begge er kendt af politiet i forvejen. Den 28-årige har fået frakendt kørekortet, mens den 36-årige var eftersøgt på Sydsjælland på grund af en voldssag.

Mændene ville dog ikke stoppe, og derfor satte politiet efter dem. Efter biljagten kom den 28-årige mand lettere til skade på grund af færdselsuheldet, og han blev kørt til skadestuen i Holbæk.

Han er nu sigtet for kørsel i frakendelsestiden, spirituskørsel og for at have bragt andre menneskers liv i fare under biljagten. Efter afhøringen blev han løsladt af politiet.  

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App