Det vi har sammen

Kræver fængselsstraffe for kidnapning

Foto: TV ØST

Anklageren kræver fængselsstraf til tre personer, der tirsdag står tiltalt i Retten i Holbæk for kidnapning af en 17-årig dreng ved Højby Skole. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Den 17-årig dreng blev ifølge anklageskriftet i januar kidnappet foran Højby Skole i Odsherred og kørt til en ejendom ved Grevinge. Her blev han udsat for blufærdighedskrænkelse og trusler.

Motivet skulle være, at den 17-årige havde et kæresteforhold til en 34-årig polsk kvindes 14-årige datter. Et forhold, som moderen og i hvert fald fire mænd ville have den 17-årige til at afslutte.

Derfor valgte de fem ifølge anklageskriftet at tvinge drengen med til Grevinge, hvor han blev anbragt i et skur i en time, mens han blev udsat for blufærdighedskrænkelse.

Ved retsmødet tirsdag står en 38-årig polsk mand, den polske kvinde og dennes 39-årige danske samlever tiltalt for kidnapning og blufærdighedskrænkelse.

De tre har siddet varetægtsfængslet i sagen, mens der stadig er to mænd på fri fod, sandsynligvis med ophold i Polen, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Tip os Har du et godt tip?