Kræver fængselsstraffe for kidnapning

Foto: TV ØST

Anklageren kræver fængselsstraf til tre personer, der tirsdag står tiltalt i Retten i Holbæk for kidnapning af en 17-årig dreng ved Højby Skole. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Den 17-årig dreng blev ifølge anklageskriftet i januar kidnappet foran Højby Skole i Odsherred og kørt til en ejendom ved Grevinge. Her blev han udsat for blufærdighedskrænkelse og trusler.

Motivet skulle være, at den 17-årige havde et kæresteforhold til en 34-årig polsk kvindes 14-årige datter. Et forhold, som moderen og i hvert fald fire mænd ville have den 17-årige til at afslutte.

Derfor valgte de fem ifølge anklageskriftet at tvinge drengen med til Grevinge, hvor han blev anbragt i et skur i en time, mens han blev udsat for blufærdighedskrænkelse.

Ved retsmødet tirsdag står en 38-årig polsk mand, den polske kvinde og dennes 39-årige danske samlever tiltalt for kidnapning og blufærdighedskrænkelse.

De tre har siddet varetægtsfængslet i sagen, mens der stadig er to mænd på fri fod, sandsynligvis med ophold i Polen, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App