Kræftindsamling der virker

Foto: TV ØST

Gennem de sidste 3 år har LF-indsamlingen samlet cirka 700.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde på Lolland Falster. De er gået til værdifuld rådgivning for kræftramte i og omkring Nakskov og Nykøbing Falster. Se hvordan du kan være med til at støtte her.

Imens dette års auktioner på nettet er i fuld gang, nyder kræftpatienterne på Lolland og Falster godt af pengene fra de tidligere år. En af dem er Vagn Mortensen, der kommer på rådgivningscenteret i Nykøbing Falster.

- Det tilbud der er her, og som jeg har benyttet mig af nogle gange, det er helt fantastisk, siger han.

Vagn Mortensen er netop blevet opereret for tarmkræft. Og han har personligt mærket, hvor godt de indsamlede penge bliver brugt.

- Det er fantastisk når man sidder derhjemme med sin frygt og sine tanker, at man kan gå ned om hjærnet og snakke med nogle mennesker. Mange gange handler det jo bare om at snakke med nogen, der har lidt forståelse for hvordan det er. Og det er efter min mening fuldstændig uvurderligt, siger han.

For bare 2 år siden lå det eneste rådgivningscenter syd for Næstved i Maribo. Men det har LF-indsamlingen altså ændret på, så man nu også kan søge hjælp med sotrt og småt i Nykøbing F og Nakskov.

I år går pengene fra LF-indsamlingen til at støtte børn med kræftramte forældre, og til oplysning om livmoderhalskræft.

Du kan læse mere om indsamlingen og deltage i auktionerne eller i et VIP poker-event der afholdes torsdag aften på LF-indsamlingens hjemmeside:

http://www.lf-indsamlingen.dk/

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App