Kassevogn ikke involveret i færdselsdrab

Foto: TV ØST

Politiet har været i kontakt med føreren af den hvide varebil, som politiet onsdag søgte i forbindelse med trafikdrabet på en 17-årig tidligt tirsdag morgen. Politiet søger nu andre som kan have set noget på Skovvejen.

Politiet i Roskilde oplyser, at man har været i kontakt med føreren af den hvide varebil, som politiet onsdag søgte i forbindelse med sagen, hvor en 17-årig fra Holbæks opland mistede livet ved Skovvejen, da han blev ramt - muligvis af en lastbil. Det er konstateret, at varebilen ikke har været i nærheden af gerningsstedet på det aktuelle tidspunkt. Bilen anses dermed for at være uinteressant i forhold til sagen.

Efterforskningsafdelingen i Roskilde vil meget gerne tale med alle bilister, der i tidsrummet tirsdag den 5. juni kl. 0230-0300 har kørt på Skovvejen i nærheden af Dramstrup/Regstrup både i vestlig og østlig retning - uanset om de har set noget eller ej.

Vidner eller bilister, der har kørt på strækningen det angivne tidspunkt bedes kontakte efterforskningsafdelingen i Roskilde på 46351448.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App