Juleslagsmål over hele landsdelen

Begge politikredse i regionen havde en usædvanlig travl nat natten til lørdag. Flere steder måtte politiet bruge peberspray og i Maribo måtte politiet sende seks patruljevogne til et slagsmål på byens torv.

Årets første julefrokoster betød, at politiet natten til lørdag måtte rykke ud til slagsmål i stort set alle større byer. 

I Maribo måtte politiet sende seks patruljevogne til byens torv, hvor en gruppe unge var oppe at slås. Politiet endte med at bruge både peberspray og hunde for at få ro i byen.

Ud over Maribo måtte Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi rykke ud til slagsmål i Korsør, Slagelse, Nykøbing Falster, Næstved og Vordingborg. I sidstnævnte by måtte politiet også bruge peberspray for at få styr på situationen.

- Der er ikke én by, der er gået ram forbi, hvad angår ballade og slagsmål. Vi har været i alle byer med adskillige patruljevogne flere gange i løbet af natten, fortæller Ehm Christensen, politikommissær hos politiet i Næstved.

Fra Midt- og Vestsjællands Politi er meldingen stort set enslydende. Her havde man lørdag formiddag endnu ikke styr på alle detaljer, men ifølge vagtchefen har man også her været ude til slagsmål i alle større byer.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App