500 gr. jordskokker
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
Oliven olie
1 l hvidvin
1/2l fløde
1 porre
1 rødbede
400 gr. fisk
Rasp
Jordskokkerne vaskes og skrælles og kommes i koldt vand efterhånden, for at undgå at de bliver brune. Skalotteløg og hvidløg hakkes og sauteres i olie i en tykbundet gryde, sammen med jordskokkerne. Rør godt så det ikke tager farve. Hæld hvidvin over og lad det koge ind til halvdelen. Tilsæt fløde og lad suppen stå og simre.
Suppen blendes når den er let afkølet og kommes tilbage i gryden for opvarmning
Rens porre i rigeligt vand og skær porrerne i fine stykker
Skræl rødbeden og skær i tynde skiver
Skær fisken i små stykker og vend dem i rasp. Steg af i to minutter på hver side.
Anret porrerne i bunden af tallerkenen med fisken ovenpå.
Sæt rødbede skiverne i mellem og pynt af med dild og server suppen ved siden af.