Ovnbagt kulmule (12/8-11)

Ovnbagt kulmule med blomkåls crudité, blomkålsmos og syltede rødløg

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

2 dl eddike

1 dl sukker

1 bdt. timian

2 rødløg

Syltede løg:

Sukker, eddike og kviste af timian bringes i kog. Rødløg skrælles og skæres i meget tynde skiver. Den varme eddike opkog hældes over løgene og det køles herefter af.

1 blomkål:

50 gr. smør

1 dl fløde

Lidt rødløg

1 spsk olivenolie

Skær store tynde skiver af kålen til brug som pynt. Den resterende blomkål skæres ud i meget små buketter.

Stokken og den resterende kål, sættes over i lille gryde og bringes i kog.

Når blomkålen er mør, hældes vandet fra og kålen hældes i en blender. Blend med smør og en smule fløde, smag til med salt og peber

De små buketter blandes med finthakket rødløg, oliven olie, samt salt og peber

800 gr. kulmule

Kulmulen renses og skæres i passende stykker. Fisken bages i ovnen med en smule olie i ca. 10 min. ved 200 gr.


Nyhedsoverblik