2 dl eddike
1 dl sukker
1 bdt. timian
2 rødløg
Syltede løg:
Sukker, eddike og kviste af timian bringes i kog. Rødløg skrælles og skæres i meget tynde skiver. Den varme eddike opkog hældes over løgene og det køles herefter af.
1 blomkål:
50 gr. smør
1 dl fløde
Lidt rødløg
1 spsk olivenolie
Skær store tynde skiver af kålen til brug som pynt. Den resterende blomkål skæres ud i meget små buketter.
Stokken og den resterende kål, sættes over i lille gryde og bringes i kog.
Når blomkålen er mør, hældes vandet fra og kålen hældes i en blender. Blend med smør og en smule fløde, smag til med salt og peber
De små buketter blandes med finthakket rødløg, oliven olie, samt salt og peber
800 gr. kulmule
Kulmulen renses og skæres i passende stykker. Fisken bages i ovnen med en smule olie i ca. 10 min. ved 200 gr.