Hus til salg i Mernchester

Foto: TV ØST

Der er gået sport i hussalget på Sydsjælland. I hvert fald for ejendomsmægler Kasper Pedersen fra EDC i Vordingborg. Han bruger sin helt egen taktik, når han skal sælge huse.

"Preben Elkjær kommer driblende hen ad Vordingborgvej. Han får øje på nr. 17 og spæner op ad den fine indkørsel, finter både havehegn og ind på gårdspladsen. Garageporten står åben - MÅÅÅL! Huttelitut. (...)Tag og få snøret støvlerne og lav en højder, for denne ejendom er et saksespark lige i krydset".

Det lyder umiddelbart ikke som en salgsopstilling, men det er netop, hvad det er. Kasper Pedersen har fundet en helt ny måde at finte det skrantende boligmarked på. Med kreative salgstekster forsøger han at få mere fokus på de boliger, han får til salg.

-Jeg giver den lidt på alle tangenter, og det er teksten, hvor vi virkelig kan differentiere os. Og er man lidt kreativ og flyvsk oven i hovedet, så kommer der som regel noget godt ud af det, siger Kasper Pedersen, som forsøger at sælge et hus i Stensved på ovenstående boligannonce.
Og det er ikke kun huset her, der har været udsat for en kreativ behandling. Mon det var noget med et hus i Mern(chester)? Den tidligere stationsby Klarskov bliver snildt til Skotlands største by, Glasgow. Det er nemlig kun Kasper Pedersens fantasi, der sætter grænser for, hvordan han forsøger at sælge huse i det sydsjællandske. Indtil videre har de kreative tekster kun ført til et enkelt hussalg, men Kasper Pedersen kender sin taktik.

-Lige nu kører vi storbytema, så jeg kunne godt tænke mig at få lov til at sælge et hus i Bårse. Så kan jeg skrive, at det ligger i Bårselona, siger han.

02:00 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App