Hjemmerøvere truede 41-årig med revolver

Foto: TV ØST

En 41-årig mand på Langagervej i Farendløse ved Ringsted blev skærtorsdag truet af to maskerede mænd, der ringede på hans dør og sigtede på ham med en tromlerevolver.

To røvere trængte sig skærtorsdag omkring kl. 15.40 ind i den 41-åriges hus og tømte det for kontanter, smykker og en playstation. De klippede også et par PH-lamper ned, som de tog med sig, inden de snuppede nogle sodavand og forsvandt igen.

- Normalt synes jeg det er et rart område - et skønt sted at bo. Men selvfølgelig er det uhyggeligt, når det kommer så tæt på, siger Jørgen Olsen, der bor et stenkast længere nede af vejen til TV2 Øst.

Røverne var inde i huset i 20-30 minutter, og nu beder Midt- og Vestsjællands politi områdets beboere om hjælp til at opspore hjemmerøverne.

- Det sker normalt, når mørket falder på. Derfor er vi også interesserede i borgerhenvendelser, fordi det har været lyst, og man har kunnet se folk, der har færdes mistænkeligt rundt i området, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen.

Signalement fra Midt- og Vestsjællands Politi:

Mand, dansk, ca. 25 år, 165 cm, alm. af bygning, iført rød hættetrøje, blå løse cowboybukser, sort mc-maske, som dækkede mund og næse, ukendt hovedbeklædning, grå arbejdshandsker, sorte sportssko med hvide striber.
Medbragte sølvfarvet tromlerevolver.

Mand, dansk, ca. 25 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, iført sort træningstrøje med lynlås og blå stribe fra skulder til håndled, ukendt hovedbeklædning, sort maskering for mund, grå arbejdshandsker, lyse gummisko.
Medbragte køkkenkniv, ca. 20 cm lang.

Kl. ca. 1540 er en lille blå bil med 2 mænd, ca. 20-25 år, set køre ad Langagervej mod øst (mod Ørslev)

Oplysninger kan gives på tlf. 114

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App