Hjemmeplejefirma vil dække regionen om to år

Foto: TV ØST

Lone Hovmand Falck Hjemmepleje dækker i øjeblikket Ringsted Kommune og Sorø Kommune, som alternativ til den hjemmepleje kommunerne udbyder, og firmaet servicerer omkring 1000 borgere. Nu fortæller hjemmeplejechefen for Region Sjælland hos Falck Hjemmepleje, at firmaet går med planer om at udvide.

- Vi skal udbrede os til andre kommuner indenfor et halvt år, og om to år skal vi dække hele Region Sjælland, siger Lone Hovmand til Dagbladet om firmaets ambitiøse mål.

Hun afslører ingen planer om, hvilken kommune, der først skal udvides i, men konstellationerne på falckstationerne skal være ligesom i Ringsted, hvor hjemmepleje og falck deler bygning.

- Der kommer højst sandsynligt en områdechef på en del stationer, men en del af dækningen af Region Sjælland kommer også til at blive drevet fra Ringsted, fortæller Lone Hovmand.

Lone Hovmand Falck Hjemmepleje har siden, borgerne i 2003 fik frit valg mellem kommunal og privat hjemmeservice udbudt både praktisk pleje fem dage om ugen og personlige pleje døgnet rundt hele ugen.

/ritzau/

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App