Hjælpere stjal fra lam mand

Foto: TV ØST

En handicappet mand fra Benløse ved Ringsted er blevet groft udnyttet af to af sine hjælpere. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Retten i Roskilde fandt en kvindelig handicapmedhjælper skyldig i at have hævet 4500 kroner til sig selv fra mandens dankort i forbindelse med, at hun skulle købe ind til manden, som er lam efter et knæk i nakken. Det blev takseret til 20 dages fængsel.

Handicapmedhjælperen fra Næstved var desuden sigtet for at have stjålet 2000 kroner fra mandens pung. Dem har hun dog hele tiden nægtet at have taget.

Den handicappede mand forklarede i sit vidneudsagn, at han ikke er sikker på, at kvinden har taget dem, da han netop har taget en anden af sine i alt fire hjælpere i at stjæle fra ham. Kvinden blev derfor ikke fundet skyldig i kontanttyveriet.

Domfældelsen skete på baggrund af en troværdig og sammenhængende forklaring fra den handicappede mand sammenholdt med det faktum, at handicapmedhjælperen var i besiddelse af ofrets dankort i den periode, hvor de uberettigede hævninger fandt sted. Kvinden er desuden blevet filmet af et overvågningskamera foran hæveautomaten, skriver DAGBLADET.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App