Hashfabrik afsløret

Foto: ARKIV

En politirazzia på en ejendom ved Saltø By i nærheden af Næstved har afsløret en mindre hashfabrik. En 40-årig mand er sigtet i sagen.

Det var på en nedlagt landbrugsejendom, at politiet fandt stofproduktionen

Politiet var taget ud til adressen efter et tip om, at der blev solgt stoffer. Det var dog et mere usædvanligt syn, der mødte betjentene, da de kom til stedet.

- Da de begynder at ransage ejendommen, finder de to frysere. Da de kigger ned i dem, kan de se, at de er indrettet, så han på den måde kan lave hashplanter om til pulver, fortæller Frank Toftum, som er leder af Specialpatruljen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

På ejendommen var alle led til produktion af hash til stede.  Planterne var dyrket i jorden ved huset - tørret og bearbejdet til pulver i de omdannede kummefrysere. Herefter var det blevet presset til plader. I alt fandt politiet over 25 kilo tørrede planter og 1, 8 kilo færdigproduceret hash.

- Vi går ud fra, at han har solgt det. Han har i hvert fald lavet så meget, at han ikke har kunnet nå at ryge det selv - så han må have solgt det til nogen vi ikke kender, vurderer Frank Toftum fra politiet.

Den 40-årige beboer blev anholdt på stedet, og han sigtes nu for besiddelse af stoffer med salg for øje. Den sigtede erkender over for TV2 ØST, at han har dyrket hamp-planter og produceret hash på sin ejendom. Ifølge ham selv, så var stoffet dog kun til eget forbrug og ikke med henblik på salg.

Den sigtede er efter afhøring igen blevet løsladt. Det vil han være indtil sagen igen kommer for retten.

03:00 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App