Beboere frygter for nyt jagtområde

Foto: TV ØST

Der er utryghed i Korsør, efter Slagelse Kommune har overdraget bynær skov til Naturstyrelsen – der har givet jægere lov til at jage umiddelbart ved siden af villaerne.

Beboerne i Højbjergparken i Korsør er i oprør. Fra i morgen af bliver det nemlig muligt for jægere at gå på jagt i en skov, der ligger lige op af deres hjem.

- Den allerværste konsekvens er jo, at nogen kan blive ramt af et skud, siger familiefaren Anders Baun, der ofte går tur i skoven med børnene.

En anden bekymret beboer er Henrik Søndergaard, hvis hus ligger i første parket til det nye jagtområde.

- Nu må vi se, om man skal have en skudsikker vest på. Det er da skræmmende, at man ikke kan sidde i sin baghave uden at være tryg, siger han.

Skoven ved Højbjergparken tilhørte i første omgang Slagelse Kommune, som så overdrog området til Naturstyrelsen. Det er dem, som nu har besluttet, at der må jages fra i morgen af, og de mener, at placeringen af det nye jagtområde er forsvarligt.

- Det er jægerens ansvar, at det foregår ufarligt. Og at folk ikke bliver udsat for fare, siger Claus Jespersen, skovrider i Naturstyrelsen Storstrøm.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App