Glaseret svinemørbrad med gulerods mos og ølsauce

Glaseret svinemørbrad med gulerods mos og ølsauce

30:00 Luk video

1 kg svinemørbrad
1spsk sennep
2spsk brun farin
8 store gulerødder
50 gr smør
1 dl fløde
2 fennikel
Olivenolie
Salt og peber
1 øl
50 gr smør

Kog gulerødder helt ud i letsaltet vand

Hæld øllen op i en gryde og lad den koge ind til cirka halvdelen

Puds mørbraden af. Dernæst rør brun farin og sennep sammen og smør det ovenpå kødet. Steg i ovnen omkring 30-40 minutter.

Hæld vandet fra de kogte gulerødder og blend dem med smør og fløde. Kom mosen tilbage i gryden og varm den langsomt op

Skær fennikel fint ud og sauteres af på en pande med olie og salt og peber

Når kødet er færdigt hældes væden i den nedkogte øl. Pisk saucen op med smør.

Anret med gulerods mosen i bunden af tallerkenen. Læg fennikel ovenpå og herefter skiver af mørbraden og saucen rundt om. Pynt med kørvel på toppen

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App