Opskrift til 4 personer:
Ingredienser:
Suppen
- 10 solmodne tomater
- 1 grøn peber
- 1 agurk
- 2 skalotteløg
- ½ frisk grøn chili
- ½ dl olivenolie
- 100 brød uden skorper
- Salt og peber
- Isterninger
- Eventuelt lidt revet parmesan og frisk basilikum til pynt.
Dadler i svøb.
- 20 saftige dadler
- 10 skiver lufttørret skinke eller bacon.
Fremgangsmåde:
- Alle ingredienserne til suppen renses og skæres i grove stykke. Hold ¼ agurk og ¼ løg tilbage, det skal hakkes fint med kniv til anretning.
- Blend ingredienserne og smag til med salt og peber. Tilsæt 10-15 isterninger til retten og blend dem med.
- Dadlerne udstenes og svøbes med et halvt stykke skinke eller bacon. Dadlerne grilles eller steges i ovn i ca. 15-20 minutter.
- Den iskolde suppe anrettes på tallerken og pyntes med 2-3 dadler, de knivhakkede grønsager, revet parmesanost og frisk basilikum.