Gazpacho med dadler i svøb (10/6-11)

Mads er i skolekøkkenet hos Kim Petersen, hvor de laver en kold, spansk tomatsuppe

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskrift til 4 personer:

Ingredienser:

Suppen

  • 10 solmodne tomater
  • 1 grøn peber
  • 1 agurk
  • 2 skalotteløg
  • ½ frisk grøn chili
  • ½ dl olivenolie
  • 100 brød uden skorper
  • Salt og peber
  • Isterninger
  • Eventuelt lidt revet parmesan og frisk basilikum til pynt.

Dadler i svøb.

  • 20 saftige dadler
  • 10 skiver lufttørret skinke eller bacon.

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienserne til suppen renses og skæres i grove stykke. Hold ¼ agurk og ¼ løg tilbage, det skal hakkes fint med kniv til anretning.
  2. Blend ingredienserne og smag til med salt og peber. Tilsæt 10-15 isterninger til retten og blend dem med.
  3. Dadlerne udstenes og svøbes med et halvt stykke skinke eller bacon. Dadlerne grilles eller steges i ovn i ca. 15-20 minutter.
  4. Den iskolde suppe anrettes på tallerken og pyntes med 2-3 dadler, de knivhakkede grønsager, revet parmesanost og frisk basilikum.


Nyhedsoverblik