Forsvarsspiller dobbelt målscorer i lokalopgør

To scoringer og direkte involveret i et af FC Vestsjællands mål. På den måde tog den 23-årige midterforsvarer Lasse Nielsen stor del i målfesten, der endte 3-3

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lasse Nielsen er spillertypen, der elsker regn, mudder og glidende tacklinger. Det fik han til fulde søndag i lokalopgøret mod FC Vestsjælland. Og Lasse Nielsen var i den grad in the game.

Efter 30 minutter kom han først på en dødbold og gjorde det 1-0.

Så gik det hurtigt den anden vej. Vestsjællænderne kom på 1-2 inden pausen. Og tre minutter efter spillerne holdt samling i omklædningsrummet, stod Lasse Nielsen fejlplaceret efter et udspark fra FC Vestsjællands målmand, Mads Petersen. Bolden fik lov at passere hele vejen igennem til Lasse Vibe, der scorede til 1-3.

Men fire minutter efter stod Lasse Nielsen klar til at råde bod på placeringsfejlen i forsvaret. Efter en dødbold fik han headet bolden i mål til 2-3 efter en situation hvor målmand Mads Petersen så skidt ud.

Det mål var vigtigt. For det tilførte Næstved-spillerne den tro på point, der ellers så ud til at være sivet ud af dem.

I det 73. minut var indskiftede Jesper Villadsen på pletten, da han udlignede til slutresultatet 3-3.

Vestsjællands anfører Kristoffer Wichmann fik direkte rødt kort efter en tackling på Morten Wendelboe Hansen. Næstved formåede dog ikke at producere de store chancer efter udvisningen. Alligevel var det hos dem, man så de store smil efter kampen.

- Det var dejligt. Vi havde det i felterne, som vi har manglet de seneste kampe. Aggressivitet og vilje til at score målene. Jeg tror på, at det her var starten på noget godt, sagde den dobbelte målscorer Lasse Nielsen efter kampen.