Indsamling til forældreløs efter skuddrama

Foto: TV ØST

Ekskæreste til den dræbte Anita Scheuermann opretter fond til den nu forældreløse datter.

Selv om det er seks år siden, at de blev enige om at bryde med hinanden, så blev 31-årige Michael Bøgeskov, Næstved, alligevel dybt personligt berørt, da han forleden hørte, at hans kæreste fra 2001 til 2005, 33-årige Anita Scheuermann, var død.

Han har derfor taget initiativ til at oprette mindesiden "Anita Scheuermann's Memorial" på Facebook, hvor mange allerede har skrevet mindeord. Samtidig har Michael Bøgeskov oprettet en bankkonto, hvor man kan indbetale penge til forældreløse Victoria. Det skriver Sjællandske.

Anita Scheuermann blev i tirsdags skudt og dræbt af faderen til hendes fire-årige datter, Victoria. Det skete, da hun blev opsøgt på sit skjulested i sin fars hjem i Faxe Ladeplads. Et sted, hvor hun havde boet et stykke tid, fordi hun ønskede at komme ud af forholdet til Victorias far, den tidligere direktør for Næstved Zoo, Peter Bo Rasmussen. Det skriver Sjællandske.

- Vi har altid haft noget sammen, mig og Anita. Vi skiltes ikke som uvenner. Det var bare »bad timing«, at vi mødte hinanden så tidligt. Der var nogle ting, som skete i Anitas liv tidligere, der gjorde det kompliceret for os som par. Hun mistede sin mor til kræften i år 2000. Men uanset hvad, så var jeg sikker på, at vi ville komme til at snakke sammen igen. Jeg glædede mig til, at det ville ske, siger Michael Bøgeskov.

Det er først og fremmest Anita Scheuermanns fire-årige datter, som Michael Bøgeskov har tænkt på, efter at hun på få sekunder blev forældreløs i tirsdags. Michael Bøgeskov vil slet ikke forholde sig til, hvad der kunne være sket, hvis det var lykkedes Peter Bo Rasmussen at få udleveret Victoria i den børnehave, som hun går i. To pædagoger forhindrede det, da Peter Rasmussen henvendte sig, kort før han tog ud og skød Anita Scheuermann og derefter sig selv.

- Jeg nøjes med at glæde mig over, at Victoria lever, og at vi har muligheden for at ære Anita gennem hende, erklærer Michael Bøgeskov til Sjællandske.

02:08 Luk video

Foto: TV ØST

Du kan finde indsamlingen på Facebook her

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App