Feriecenter udbygges for 100 mio. kr.

Foto: TV ØST

Musholm Bugt Feriecenter bliver nu udbygget for 100 millioner kroner. Det står klart efter byrådsmødet i Slagelse Kommune mandag aften.

Politikerne i Slagelse Byråd har vedtaget en ny lokalplan for Musholm Bugt Feriecenter – og dermed venter en storstilet udbygning af Muskelsvindfondens feriecenter til cirka 100 millioner kroner.

Penge som kommer fra flere fonde og Slagelse Kommune. Udbygningen kommer blandt andet til at indeholde en ny multihal og 20 nye feriehuse.

Tilbage i november protesterede flere naboer ellers mod udvidelsen, fordi de frygtede, at det nye byggeri ville ødelægge havudsigten.

I løbet af få uger vil Musholmfonden udskrive den arkitektkonkurrence, som skal bane vej for den endelige udformning af projektet.

De står bag: Arbejdsmarkedets Feriefond, Realdania, A.P. Møllers & Hustru Charstine McKinney Møllers Fond til Almene Formaal, Slagelse Kommune og Muskelsvindfonden.

Det kommer byggeriet til at indeholde: Multihal, 20 to-personers feriehuse, en dobbeltvilla, professionelt produktionskøkken og spisesal, møde- og kulturfaciliteter´, nytænkning af udendørsfaciliteterne,
værksted og depot.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App