Femern-kager

Bager-elever fra både Tyskland og Danmark er allerede i gang med det første samarbejdsprojekt. En bog med opskrifter på både danske og tysker kager.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mens Folketings-politikerne efter alt at dømme giver det
endelige tilsagn til broen over Femern Bælt i morgen, så er
uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv på Lolland og Falster
allerede på vej over broen, skriver DR Sjælland.

Bagerelever og lærlinge fra erhvervsskolerne i både Tyskland
og på Lolland-Falster er i fællesskab ved at udgive en bog med
opskrifter på såvel danske som tyske kager og brød - og det
samarbejde er kun begyndelsen, siger projektleder Svend Erik
Jessen fra CELF, Center for Erhvervsrettede Uddannelser
Lolland-Falster.

- I fremtiden vil vi gerne udveksle praktik-elever, så lærlinge fra Lolland-Falster kan komme på
uddannelsesophold i Tyskland og omvendt, siger han til DR
Sjælland.


Nyhedsoverblik