Så ligner de et tophold igen

Vestsjællænderne lignede igen et hold, der tilhører toppen af 1. division. De var klart bedre end Roskilde og vandt søndag sikkert 2-0.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Så kan FC Vestsjælland-fans gå med rank ryg igen.

Efter to særdeles bekymrende uger med 0-1-nederlag til Hjørring og en ringe 1-1-kamp mod AB, så var der igen power, vilje og god rytme i FC Vestsjællands spil.

FC Vestsjælland blev selvfølgelig hjulpet godt på vej af en tidlig føring - en løs bold i feltet, hamret i kassen af Rasmus Festersen allerede efter fire minutters spil.

Herfra var Ove Pedersens tropper de bedste. Hvor Roskilde spillede afventende og levede af angriber Jeppe Kjærs hitte-påsomhed, så var FCV langt bedre i det etablerede angrebsspil.

Specielt dagens to centrale midtbanespillere Lars Pleidrup og Henrik Madsen var stærke i fordelingsarbejdet, og de fik god hjælp af en meget bevægelig Lasse Vibe i angrebet.

I anden halveg gik gassen noget af Roskildes enmands-hær, Jeppe Kjær. Det betød mindre bøvl for FCV i rummet mellem bagkæden og midtbanelinien. Og det betød, at man i de sidste 45 minutter sad med en følelse af, at sejren ikke var i fare.

20 minutter før tid sømmede Sladen Peric sejren fast. Som så mange gange før med et hovedstød inde i målfeltet. Hverken elegant eller kunsterisk - men forbasket effektivt.

Nu venter så en særdeles interessant uge.

FC København kommer på besøg i pokalturneringen på onsdag. Og så bør FCV skyde sig endnu tættere på toppen i søndagens hjemmekamp mod Skive. Lige nu ligger de nr. fire - tre point fra Randers på oprykningspladsen.