FCV sikrer sejr i overtiden

19-årige Nikolaj Hansen scorede sejrsmålet til 2-1 i dommerens tillægstid - nøjagtig som sidst Skive var på besøg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland holder fast i førstepladsen, nu med tre point ned til den tredjeplads, der ikke giver adgangskort til Superligaen.

Vestsjællænderne var ellers bagud 0-1 otte minutter før tid, da de rødklædte indsatte deres frygtede luftvåben. To hjørnespark blev omsat til hovedstødsmål. Først af Lasse Nielsen, dernæst af 19-årige Nikolaj Hansen, der fik de sidste 10 minutter på banen.

- Det føles rigtigt godt at være med til at sikre, at vi nu er på førstepladsen, siger matchvinderen.

Dermed er der lagt op til topkamp på søndag, når VB Kolding kommer på besøg. De ligger nummer tre, tre point efter FC Vestsjælland.