FC Vestsjælland tættere på nedrykning

Foto: TV ØST

Spillede søndag eftermiddag elendigt, tabte 0-3 til bundholdet Hjørring og er nu kun fire point fra nedrykningsstregen.

Det var en fæl oplevelse, for de tilskuere, der havde valgt at bruge weekend-tid og lommepenge på at se FC Vestsjælland spille årets første hjemmekamp mod Hjørring.

Boldtab på boldtab. Løse markeringer. Passivt forsvarsspil.

Alt sammen blandt mange årsager til FC Vestsjællands 0-3-nederlag til Hjørring. Nu er holdet kun fire point fra nedrykningsstregen, og på langt de fleste parametre spillede vestsjællænderne da også som et bundhold i 1. division.

Det er sjældent set ringere.

- Jeg ser et hold i dag, hvor forsvaret svigter totalt, sagde cheftræner Ove Pedersen efter kampen. En kommentar, der blev fulgt op af forsvarsspiller Lasse Nielsen.

- Det var pinligt. Og som kampen skrider frem bliver det hele jo bare værre. Alt i alt en lortekamp, opsummerede Lasse Nielsen.

Der er mindre end fire måneder til den vigtige sæson 2012/13 går i gang. Den sæson, hvor FC Vestsjælland skal være tophold og rykke op i Superligaen til næste år. Et perspektiv som Hjørrings målmand Karim Zaza, der har flere hundrede superligakampe på sit cv, sagtens kan se problemer i.

- Som de spillede i dag, så kan de ikke komme i Superligaen. Det ligger helt fast. Der skal nok en hel del forstærkninger til, hvis det skal lykkes, sagde han efter kampen til TV2 ØST.

01:34 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App