FC Vestsjælland måtte nøjes med uafgjort

Et hovedstød, der tog stolpen, var det tætteste FC Vestsjælland var på alle tre point mod Hobro. Kampen endte 0-0.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland formåede at holde nullet på Slagelse Stadion, men det holdt hårdt. Hobros farlige angriber Danilo Arrieta havde en friløber i 1. halvleg, men Thomas Mikkelsen i FC Vestsjællands mål klarede på fornem vis.

Hjemmeholdet var farligst efter pausen. Først var Ulrik Balling tæt på at lave årets mål med et smukt saksespark, og få minutter senere snittede Sladan Peric et indlæg på stolpen. Men kampen endte, som den var begyndt - 0-0 og FC Vestsjælland ligger fortsat nummer syv i 1. division.