Færgekrig i Nordvestsjælland

Foto: TV ØST

Der er udsigter til en færgekrig i Nordvestsjælland. I maj starter to nye hurtigfærger fra henholdsvis Kalundborg og Odden til Arhus. Det er godt nyt for passagererne, for det betyder flere afgange og hurtigere rejsetid.

Til maj kommer der en ny hurtigfærge mellem Kalundborg og Århus. Så der bliver kamp om kunderne mellem Mols-linien på Sjællands Odde og Kattagat-ruten i Kalundborg

- Når der nu bliver to, der sejler hurtigfærger, så vil der blive konkurrence, men jeg tror også, at det vil tiltrække flere bilister og erhvervsbilister. De vil tage færgen fremfor at køre hele vejen over Fyn. Siger Havnedirektør for Kalundborg Havn, Bent Rasmussen.

Selvom der er dømt færgekrig, kommer kunderne ikke til at mærke det på penge pungen, for prisen for en billet vil være den samme, men servicen vil blive bedre ifølge de to rederier.

- Vi sejler direkte mellem Kalundborg og ,Aarhus, vi har en rigtig flot nyrenoveret færge, hvor man kan få noget godt at spise, og så kommer der rejsetidspunkter, der vil være gode for erhvervsfolk, så vi tror det det her, fortæller Ulrik Rasmussen, der er direktør for FRS Group, der står for Kattegat-ruten.

Mols-liniens ledelse har ikke ønsket at kommentere på den kommende konkurrence.

G

02:00 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App