Det vi har sammen

Fængslet for at krænke piger

Foto: TV ØST

Otte måneders fængsel. Sådan lyder dommen over en 47-årig mand fra Ringsted.

For to år siden udgav manden sig for at være en 13-årig dreng. Og på den måde fik han en dengang 10-årig pige til at blotte sig i trusser og bh foran et webcam, og nogle uger efter fik han en anden 10-årig pige til at fotografere sine bryster og sende billedet til ham via e-mail og mobiltelefon. Det skriver Dagbladet.

Mandens computer er blevet beslaglagt, og på den har politiet fundet knap 900 fotografier og 233 film med seksuelle overgreb på børn - heriblandt en del i den groveste kategori, der viser børn, som under tvang har samleje med voksne.

Manden er tre gange tidligere dømt - i 2002 for incest og blufærdighedskrænkelse og i 2004 for blufærdighedskrænkelse og besiddelse af børneporno. Det har kostet ham fængselsdomme på i alt to og et halvt år, ligesom han har været dømt til seks måneders behandling på en psykiatrisk/sexologisk institution - men i 2009 var den altså gal igen.

Ud over straffen på otte måneders fængsel blev han dømt til at betale 8000 kroner i erstatning til den ene af pigerne, ligesom han skal betale hendes transportudgifter til psykologbehandlinger, oplyser Dagbladet.

Tip os Har du et godt tip?