Endnu en elendig præstation af Næstved

Foto: TV ØST

Fortjent nederlag på 0-2 til nedrykningsrivalerne fra Brønshøj søndag eftermiddag.

Elendig opdækning. Elendinge pasninger. Lange bolde uden adresse. Og så en kamp hvor modstanderen stort set vandt alle af de såkaldte "anden-bolde".

Nej, det var ikke meget andet at kvittere med end et SUK for de knap 1.300 tilskuere på Næstved Stadion søndag mod Brønshøj.

Opdækningen var på ingen måde afstemt ved Brønshøjs dødboldssituationer. Det gav et par meget nærgående forsøg til Brønshøj i første halveg, inden det gik galt. Brønshøjs høje Rasmus Petersen headede syv minutter før pausen bolden videre i Næstveds målfet. To mand stod udækket, og så er det jo let som ingenting at komme foran på Næstved Stadion.

Et svagt hovedstød fra Garcia og en forkølet afslutning på en friløber til Lasse Qvist var Næstveds to eneste muligheder i første halveg.

Anden halveg var lige så rædderlig som første set med Næstved-øjne.

Fem minutter før tid fik Brønshøj-angriberne masser af tid og plads til afslutte på en contra. Målmand Lasse Sørensen boksede bolden lige ud til "hvepsenes" Denni Patchinsky - og så fik københavnerne endnu et let mål.

Det var skidt mod FC Vestsjælland for en uge siden. Det var skidt mod danmarksserieholdet Allerød i pokalturneringen i onsdags. Det var rigtig skidt søndag mod Brønshøj.

Det ligner en dårlig stime.

I næste weekend skal Næstved til Hjørring, der i dag, søndag, slog FC Vestsjælland 1-0.  

01:56 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App