En lille bøn før EM-kampe

Foto: TV ØST

I Tersløse, Niløse og Skellebjerg sogne er der et par præster, der er glade for fodbold. Det samme er mange af sognebørnene, har de en klar formodning om.

Derfor har præsterne besluttet at vise Danmarks kampe ved EM i fodbold på storskærm i Tersløse Sognegård, skriver DAGBLADET Ringsted.

Hver kamp vil blive indledt med en lille andagt, for der skal også være noget for sjælen, som sognepræst Jon Skjold Henriksen siger.

Han vil heller ikke helt afvise, at der kan komme til at indgå en lille bøn om kampens udfald, hvis Danmark når længere end til de indledende runder.
Jon Skjold Henriksen finder det helt naturligt, at sognegården bliver brugt til fodbold-transmissioner. På samme vis som den bliver brugt til foredrag, legestue, sodavands-diskotek for børn og meget andet:

- Det er jo også ved sådanne lejligheder, at man kan få snakket om andet end fodbold. Måske der er én og anden, der gerne vil have en snak med præsten, og det her kan så være anledningen, siger Jon Skjold Henriksen til DAGBLADET Ringsted.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App