Det vi har sammen

Liberal Alliance får nyt Holbæk-medlem

Foto: TV ØST

Holbæk-løsgænger Kenny Jensby har valgt sig et nyt parti. Fremover er byrådspolitikeren medlem af Liberal Alliance.

Liberal Alliance har nu et medlem i Holbæk Byråd, da byrådsmedlem Kenny Jensby har valgt at skifte til partiet. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Kigger mere fremad
Lokalpolitikeren har været løsgænger i byrådet, siden han i begyndelsen af juni meldte sig ud af De Konservative på grund af uoverensstemmelser med partibestyrelsen i Holbæk.

- De Konservative er måske lidt meget traditionsbundne med gud, konge og fædreland, hvor Liberal Alliance kigger mere fremad. Der er sket meget med Liberal Alliance siden jeg blev valgt ind i byrådet for De Konservative for tre år siden, og nu har de en politik, der matcher mine holdninger, fortæller Kenny Jensby, der også er erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum

Fortsætter med udvalgsposter
Kenny Jensby har en central placering i byrådet, fordi han er formand for erhvervs- og beskæftigelsesudvalget og med i det vigtige økonomiudvalg.

De poster fortsætter han med at have, selvom han har skiftet parti. Dermed bliver Liberal Alliance også en del af flertalsgruppen i byrådet, der tæller alle andre partier end Socialdemokraterne, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Tip os Har du et godt tip?