Efterlyser røvere

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Politiet efterlyser nu to røvere, der i onsdag slog til mod Uno-X tanken i den Gamle by i Haslev.

De to mænd, som ses på billederne, kom ind i butikken klokken lidt i ti og truede med en kniv og en hammer personalet til at udlevere kontanter.

Den ene røver beskrives som en dansk mand på cirka 18-25 år. Han var 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort North Face-skaljakke og en grålig hættetrøje med et lille mærke på spidsen af hætten.

Udover det var han iført blålige forvaskede bukser – som politiet betegner som ”hængerøvsbukser”. Der var med skrift på buksernes venstre baglomme, muligvis Kani.

På hænderne havde han grå handsker med sort gummibelægning på håndfladerne. Han havde en sort/hvid bandana for munden, og hætten fra hættetrøjen trukket over hovedet. Han medbragte en køkkenkniv på 20-30 cm med rødt/brunt træskæfte.

Den anden blev beskrevet som en dansk mand på cirka 190-200 cm høj, Han var spinkel eller ranglet af bygning.

Han var iført sort jakke med lys lynlås og lille lomme på venstre ærme. Under jakken bar han en grå hættetrøje med hvidt mønster. Han havde almindelige blå cowboybukser på, og på hænderne havde han grå handsker med et lille firkantet logo på håndryggen.

Han havde sorte løbesko på med hvid sål, muligvis af mærket Nike. For munden havde han en sort bandana med hvide prikker, og hætten fra hættetrøjen var trukket over hovedet. Han medbragte en hammer.

Politiet hører gerne fra personer, der kan have oplysninger om gerningsmændene.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App